Віце-прем'єр-міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко вважає, що підвищення соцвиплат і виплати компенсацій вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР до інфляції не призведуть.

Він повідомив журналістам під час перебування у Полтаві, що уряд наразі контролює дану ситуацію, передає «Інтерфакс-Україна».

«Показники інфляції зараз рекордно низькі. До того ж, додаткові надходження будуть отримані від впровадження податків на розкіш та операції з офшорами», - сказав віце-прем'єр.

Тігіпко додав, що нинішньому керівництву України тільки зараз вдалося підвищити соціальні стандарти, оскільки доводилося виходити з тієї критичної ситуації, «до якої довело країну попереднє керівництво».


Як раніше повідомляв ForUm, Президент Віктор Янукович 7 березня заявив, що з 1 червня і до кінця 2012 року повинна бути проведена часткова компенсація по знецінених вкладах Ощадбанку СРСР.

Як заявили ForUm'у в прес-службі Національного бака України, проведення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР розпочнеться з 1 червня 2012 року, як і було заплановано.

Крім того, з метою ефективного оновлення та створення максимально комфортних умов для громадян розроблено графік, за яким вони можуть оновити в Реєстрі персональну інформацію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

253