Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав українців з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«Дорогі діти, шановні батьки! Від усього серця вітаю Вас з Міжнародним днем ​​захисту дітей, зі святом дитинства! Дитинство - кращий період у житті кожної людини, пора надій і очікувань. Діти - наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, в них - надія на щасливе майбутнє нашої країни», - йдеться у привітанні.

Прем'єр побажав українським дітям «міцного здоров'я, енергії, блискучих результатів у навчанні та творчості, сяючих посмішок, здійснення найзаповітніших мрій, щоденного відчуття поруч з собою доброзичливого і надійного дорослого, який допоможе, підтримає, захистить».

Крім того, Азаров від імені уряду і від себе особисто висловив «слова великої подяки всім батькам, батькам-вихователям, прийомним батькам, опікунам, усиновителям, які виховують дітей, готують їх до самостійного життя в складному світі, що стрімко змінюється». Також він підкреслив, що виховання - це праця, яка буває «нелегкою, вимагає великих зусиль і сил, особливо якщо в родині виховується дитина з особливими потребами».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

853