Перестановки у вищих ешелонах російської влади остаточно завершилися. Володимир Путін знову став повноправним президентом РФ, а Дмитро Медведєв повернувся на прем'єрську посаду. Як повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ, 10 травня 2012 року відбулася телефонна розмова прем'єр-міністра України Миколи Азарова з головою уряду Російської Федерації Дмитром Медведєвим.

Глава українського уряду привітав Медведєва з призначенням на посаду і побажав успіхів у діяльності на чолі російського уряду. У свою чергу прем'єр-міністр РФ висловив упевненість в тому, що відносини між Росією і Україною будуть динамічно розвиватися на взаємовигідній основі.

Азаров підкреслив, що формат стратегічного співробітництва, що існує між нашими країнами, дозволяє як вирішувати складні питання і знаходити компроміси, так і відкривати нові сфери і напрями взаємовигідних відносин.

Про те, що зміниться у відносинах Російської Федерації з Україною і чи вдасться урядам динамічно розвивати відносини між нашими країнами, ForUm запитав у експертів і політиків.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

750