Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 20 по 27 квітня.

«Є обставини, які нам заважають. Це зростаюча конкуренція у світі в боротьбі за ресурси, в боротьбі за ринки... Я б сказав, суб'єктивні причини - це нещадна боротьба за владу за умови, що одних можна обдурити, інших можна нахилити. Інтереси політиків часто превалюють над інтересами держави», - Президент України Віктор Янукович про причини, що заважають Україні стабільно розвиватися.

«Робота з дерегуляції затягнулася, а впровадження дерегуляції на місцях чиновники взагалі тягнуть як гуму», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про те, що робота з дерегуляції економіки затягнулася.

«Я ваші права абсолютно поважаю, але я хочу знайти компроміс між групами, які зайшли в глухий клінч», - спікер ВР Володимир Литвин про недопуск журналістів у ложу преси.

«Є всі підстави, нарешті, відновити, вдихнути життя в ці спорожнілі, мляві території, міста, населені пункти», - прем'єр-міністр Микола Азаров про можливість реабілітації територій, забруднених унаслідок аварії на ЧАЕС.
«Вони зможуть продовжити, тільки якщо використають свій досвід і чисельну перевагу і винесуть нас звідти на носилках», - бютівець Сергій Пашинський про блокування роботи Ради.

«Якщо хтось сподівається вийти з бруду, сподіваючись на силовий варіант, то багато честі», - регіонал Михайло Чечетов запевняє, що силового розблокування трибуни Ради не буде.

«Відверто кажучи, я не прихильник, і на колегії виступатиму проти того, щоб «Гаррі Поттера» включали в програму», - міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник виступає проти включення в шкільну програму романів «Гаррі Поттер».

«Але буфет же не був закритий», - регіонал Володимир Макеєнко про недопуск журналістів у ложу преси.

«Я бачив кращі фейки, підробки про себе», - захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заперечує справжність відео з її камери, на якому фігурує людина, схожа на нього.

«Я впевнений, що з таким прекрасним колективом ми з високо піднятою головою вирішимо всі завдання, які постануть перед нами в усіх напрямах», - міністр екології та природних ресурсів Едуард Ставицький про поставлені перед ним завдання.

«Будемо повертати за рахунок нас, нашого бюджету, наших з вами кишень», - прем'єр Микола Азаров про повернення виплат по кредитах МВФ.

«Я йду в парламент не заради парламенту, а щоб зробити щось хороше», - регіонал Віктор Янукович про намір балотуватися у ВР.

«У нас дуже часто з мухи слона видувають, роблять сенсацію там, де її немає», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про ситуацію з недопуском журналістів у ложу преси ВР.

«Андрій Петрович (Клюєв) сприймається в партії у період передвиборних баталій, як Георгій Костянтинович Жуков під час війни!», - регіонал Михайло Чечетов про призначення Клюєва головою виборчого штабу ПР.

«Це дає можливість місцевим «панам» видавати чи не видавати дозволи на будівництво об'єктів на власний розсуд», - прем'єр-міністр України Микола Азаров звинуватив чиновників у бездіяльності і некомпетентності.

«Опозиція мало не на колінах благає, щоб ми їх поштовхали, а ви це показали, і весь світ побачив, яка Партія регіонів безжальна», - регіонал Михайло Чечетов виключає силовий варіант розблокування роботи ВР.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

731