Постраждалих унаслідок вибухів у Дніпропетровську направили в лікарню імені Мечникова. Про це ForUm'у повідомила головний спеціаліст управління преси та інформації Дніпропетровської ОДА Тетяна Старовойтова.

За її словами, губернатор області, який сьогодні перебував на засіданні Кабміну, терміново вилетів до Дніпропетровська.

«Він повинен прибути літаком до міста о 15.00. Через кілька хвилин після 15.00 має бути офіційна інформація. Зараз же можу сказати, що за нашими даними, всі потерпілі внаслідок вибухів направлені в обласну клінічну лікарню імені Мечникова, їм надається вся необхідна медична допомога. Вони отримали тілесні ушкодження, летальних випадків не зареєстровано», - сказала Старовойтова.

Вона не змогла уточнити, скільки ж вибухів сталося в місті. «На жаль, у нас теж різна інформація, що стосується кількості вибухів, детальніше можна говорити, коли будуть якісь офіційні дані», - зазначила вона.

У прес-службі Дніпропетровської міської ради повідомили, що на місце подій виїхав мер міста Дніпропетровська. З'ясувати інші дані у міської прес-служби не вдалося. У місцевому ГУ МНС ситуацію також не коментують. За їх словами, усе, що відбувається в місті, компетенція правоохоронних органів, зокрема, міліції. На телефони міліції додзвонитися неможливо - перевантажені лінії. У СБУ теж ситуацію не коментують, посилаючись на те, що працює слідча група.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні в центрі Дніпропетровська сталася серія вибухів. Об 11:50 на трамвайній зупинці «Оперний театр» на вулиці Сєрова стався перший потужний вибух. Через півгодини, о 12:20, біля кінотеатру «Родина» невідомий предмет вибухнув в урні для сміття. Третій вибух стався біля центрального входу в парк «Глоби». У центральній частині міста прогримів четвертий вибух.


До Дніпропетровська терміново вилетіли міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, заступник генерального прокурора України Віктор Войцишен, перший заступник голови Служби безпеки Петро Шатковський, працівники центрального апарату МВС та СБУ.

Мар'яна Шевчук,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

862