З сьогоднішнього дня ведуча проекту «Х-фактор» і «Україна має талант!» Оксана Марченко активно спілкуватиметься з шанувальниками талант-шоу на своїй сторінці в Facebook. До цього моменту ведуча не була представлена ​​в соціальних мережах.
 

Усі існуючі сторінки VKontakte, Twitter і Facebooke були фейковими, і Оксана Марченко не мала до них жодного відношення, про що вона неодноразово попереджала читачів на своєму офіційному сайті www.oksana-marchenko.com.ua, а також в інтернет-виданнях та пресі.
 
 
- Я не маю нічого проти подібної інтернетактивності, - каже Оксана Марченко, - але мене дуже насторожує той факт, що, прикриваючись моєю фотографією і моїм ім'ям, люди можуть вступати в переписку з читачами та надавати неправдиву інформацію про мене, мою діяльність і телевізійні проекти. На цій сторінці в Facebook http://www.facebook.com/oksana.marchenko.tv читачі зможуть отримувати всю інформацію з перших рук. Я обіцяю, що відповім обов'язково на всі питання! Я люблю спілкуватися, пишіть мені про те, що вас турбує, про проблеми, ми можемо обговорювати будь-які теми, які ви хотіли б обговорити.
 

Також поставити будь-які запитання Оксані Марченко про проект, новий образ та інші цікаві моменти можна буде на офіційному сайті ведучої www.oksana-marchenko.com.ua.
 

У понеділок, 30 квітня о 14.00, Оксана Марченко відповість на запитання читачів на web-конференції.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2571