Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський констатує, що представники Європейського Союзу позитивно оцінили поліпшення інвестиційного клімату в Україні. Про це йдеться у повідомленні його прес-служби.

У заяві за результатами візиту до Брюсселя Хорошковський зазначив, що європейські колеги позитивно оцінили прогрес України у розблокуванні макроекономічної допомоги, затвердження плану адаптації законодавства України з європейським, прийняття близько 90% законодавчих актів для виконання плану дій щодо лібералізації візового режиму з Євросоюзом, передає «Ukranews ».

«Вперше на офіційному рівні, а також від представників європейських компаній ми почули схвальні оцінки щодо поліпшення інвестиційного клімату», - додав перший віце-прем'єр.

Перший віце-прем'єр також зазначив, що приєднання до ЄС вимагає істотних змін в економіці, бюджетній політиці, життєвих стандартах і сприйнятті загальних цінностей, притаманних Європі, зокрема, повагу до опонента, вміння визнавати і виправляти помилки, а також приносити вибачення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

448