На засіданні Кабінету Міністрів України було прийнято проект постанови «Про затвердження Порядку організації робіт щодо забезпечення громадського порядку та безпеки під час проведення футбольних матчів».

Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, прийняття цього нормативно-правового акта сприятиме забезпеченню громадського порядку та належного рівня громадської безпеки у місцях проведення футбольних матчів і розподілу обов'язків усіх учасників процесу забезпечення громадського порядку.

Проект постанови був розроблений МВС на виконання Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації Закону України «Про особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв'язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів», схваленого на засіданні Кабінету Міністрів України від 10 серпня 2011 року.

Метою цієї постанови є приведення Порядку організації робіт щодо забезпечення громадського порядку та безпеки під час проведення футбольних матчів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 червня 2004 року №823, відповідно до вищезазначеного закону України, а також створення необхідних умов для забезпечення громадського порядку та безпеки під час проведення футбольних матчів.

Прийняття постанови сприятиме забезпеченню громадського порядку та належного рівня громадської безпеки у місцях проведення футбольних матчів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

382