У разі вступу у Партію регіонів віце-прем'єр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко може бути обраний заступником голови ПР. Про це заявив нардеп, заступник голови фракції ПР, перший заступник голови партії Володимир Рибак. Про це він сказав в інтерв'ю інтернет-виданню «Українська правда».

«Я думаю, що Тігіпко - людина здібна, і цілком можливо, у керівництві Партії регіонів він буде одним із заступників», - сказав депутат.

Коментуючи думку, що посада заступника голови не відповідає рівню амбіцій Тігіпка, Рибак зазначив, що віце-прем'єра ніхто не примушує вступати у ПР.

Як повідомляв ForUm, 16 серпня лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що «Сильна Україна» об'єднується з Партією регіонів.

«Нам потрібна консолідація. Цей крок піде на користь партіям і країні», - сказав тоді Тігіпко.

У свою чергу, 29 серпня віце-прем'єр Сергій Тігіпко стверджував, що рішення про злиття двох партій ще не остаточне.

Нагадаємо також, що Володимир Литвин не виключав можливості об'єднання Народної партії з Партією регіонів.

«Я не відкрию великої таємниці, якщо скажу вам, що діалог у нас з Партією регіонів про співробітництво ведеться з 2007 року і ми перебуваємо у цьому діалозі», - сказав Литвин. «Ми - у процесі діалогу, у процесі спільної роботи», - додав він.

Лідер партії «Єдиний центр» Віктор Балога вважає, що приєднання «Єдиного центру» до Партії регіонів ніяких плюсів провладній партії не дасть.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

486