Приєднання «Єдиного центру» до Партії регіонів ніяких плюсів провладній партії не дасть. Про це повідомив лідер партії «Єдиний центр» Віктор Балога в ефірі програми «Сьогодні про головне» з Мустафою Найємом на телеканалі ТВі.

«Партії регіонів не треба зараз йти тим шляхом, яким свого часу йшла НДП, СДПУ(о), «Наша Україна». Більше того, я думаю, що це тільки дискредитує Партію регіонів», - так Балога прокоментував об'єднання Партії регіонів і «Сильної України», повідомляє «Українська правда».

«Як на мене, для Президента важливо забезпечити моноліт саме тієї команди, яка брала перемогу у 2006 році, і у 2007 році хороший результат, і на виборах президента. У Партії регіонів хороший потенціал», - додав він.

Коментуючи можливість приєднання «Єдиного центру» до Партії регіонів, Балога заявив: «Я вважаю, що приєднання малих партій, а станом на сьогодні «Єдиний центр» не є партією великою, яка б серйозно впливала на процеси в Партії регіонів, ...не потрібне».

Він додав, що «ніколи, за рік роботи з Президентом, не було розмови про те, що «Єдиний центр» повинен бути у Партії регіонів».

Балога уточнив, що «Єдиний центр» визначиться, коли йтиме на вибори після того, як буде прийнятий новий закон про вибори до Верховної Ради.

«Окремо чи разом - залежить від того з ким. Якщо «Єдиний центр» не матиме можливості пройти той бар'єр, який буде встановлений Верховною Радою, то це одне питання», - зазначив він.

«Я вважаю, що для Партії регіонів приєднання моєї партії ніяких плюсів абсолютно не дасть», - підсумував політик.

Як повідомляв ForUm, 16 серпня лідер Партії регіонів, прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що «Сильна Україна» об'єднується з Партією регіонів.
«Нам потрібна консолідація. Цей крок піде на користь партіям і країні», - сказав тоді Тігіпко.
У свою чергу, 29 серпня віце-прем'єр Сергій Тігіпко стверджував, що рішення про злиття двох партій ще не остаточне.
Нагадаємо також, що Володимир Литвин не виключав можливість об'єднання Народної партії з Партією регіонів.
«Я не відкрию великої таємниці, якщо скажу вам, що діалог у нас з Партією регіонів про співробітництво ведеться з 2007 року і ми знаходимося в цьому діалозі», - сказав Литвин. «Ми - в процесі діалогу, в процесі спільної роботи», - додав він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

481