Міністерство закордонних справ України на даний момент не підтверджує інформацію про розстріл 11 українців у Лівії. Про це сказав прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров.

«Ми поки не підтверджуємо інформацію про те, що в Лівії розстріляно громадян України», - підкреслив він. Крім того, не підтверджує інформацію про розстріл своїх громадян і посол Сербії в Лівії, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Зараз посольство України в Тріполі продовжує перевіряти цю інформацію. Не чули про будь-яку розправу над українцями і медики з України, які перебувають в Місураті.

Посол України в Хорватії зараз намагається зв'язатися з виданням, яке розповсюдило такі дані, а також з'ясувати, звідки у журналістів така інформація.

Раніше хорватські ЗМІ повідомили, що в лівійському місті Місурата нібито було розстріляно 11 українських найманців. Усього в будівлі лівійської безпеки в Місураті було захоплено 85 найманців. За інформацією ЗМІ, серед 85 загиблих найманців були дев'ять хорватів, 12 сербів, 11 українців і 10 колумбійців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

761