Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав учнів, студентів, вчителів та викладачів з Днем знань. Про це ForUm'у повідомили у прес-службі Кабміну.

«Щиро вітаю Вас з Днем знань - всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів. Це день, з якого починається дорога у майбутнє для кожного із нас. З особливим теплом вітаю першокласників та першокурсників. У Вас починається нова, багатогранна сторінка життя. Використовуйте у повному обсязі всі можливості, які надає Вам статус учня та студента, - і в навчанні, і в громадянському зростанні, і в загартуванні духу», - йдеться у привітанні прем'єра.

Також Азаров подякував за щоденну напружену працю вчителям і викладачам, «які не тільки щедро діляться своїми знаннями, вчать молодь користуватися ними, а й виховують справжніх патріотів своєї держави».

«Тільки освічена людина може подолати всі перешкоди, досягти глибини мудрості та висоти знань, набутих людською цивілізацією. Саме Вам, дорогі учні і студенти, нарощувати потенціал України. Саме Ви формуєте еліту держави, якій належить вести незалежну, європейську Україну у майбутнє», - підкреслив Азаров.

Як раніше писав ForUm, Президент України Віктор Янукович також привітав українців з Днем знань та початком нового навчального року.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

535