Президент України Віктор Янукович привітав українців з Днем знань та початком нового навчального року. Про це ForUm'у повідомили у прес-службі Глави держави.

«Перше вересня - завжди урочистий і хвилюючий момент для кожного із нас, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання і самостійного життя. Цей день - особливий і, безумовно, визначальний для першокласників, які, тримаючись за руки батьків, вперше переступлять поріг школи. Не менш важливим він також буде для одинадцятикласників, яким належить обирати професійну стежину, для випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть застосовувати отримані знання в обраній професії», - йдеться у привітанні.

Янукович упевнений, що «зерна науки проростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості». «Нехай дивовижний світ нових знань, незабутні хвилини спілкування з учителями та друзями стануть найяскравішими миттєвостями шкільного життя. Домагайтеся високих результатів у навчанні, будьте активними і успішними.

Президент також подякував педагогам за самовіддану копітку праця. «Адже саме ви сприяєте формуванню нових особистостей, від яких залежить майбутнє нашої держави», - зазначив Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

424