Головуючий у справі суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кірєєв завершив оголошення матеріалів останнього, 23-го тому, кримінальної справи, порушеної стосовно екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко за укладення газових угод з Росією у 2009 році.

Після цього суддя перейшов до наступної стадії судового процесу, яка стосується витребування судом документів і доказів для подальшого залучення їх до справи, дослідження речових доказів, а також показань підсудної, повідомляє «УНІАН».

Суддя Кірєєв почав зачитувати перелік документів, які були витребувані судом, але він читає настільки тихо, що неможливо зрозуміти, про які саме документи і матеріали йдеться.

Нагадаємо, суд заарештував Тимошенко 5 серпня. Її звинувачують у перевищенні службових повноважень при укладанні газових угод з Росією у 2009 році. Захист екс-прем'єра неодноразово просив суд змінити запобіжний захід для своєї підзахисної, проте щоразу отримував відмову. Суд не знаходив обставин, які б свідчили про наявність підстав для звільнення її з-під варти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

472