Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що суд визнає другого Президента України Леоніда Кучму невинним в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе. Про це він заявив в ефірі 5 каналу, повідомляє «ЛIГАБiзнесIнформ».

Політик переконаний, що на даному етапі справа про вбивство Гонгадзе нічим, крім того, що екс-начальник департаменту зовнішньої розвідки Міністерства внутрішніх справ України Олексій Пукач отримає вирок, не закінчиться.

У той же час, на думку Томенка, українське суспільство може почути про Гонгадзе погане, нібито він разом Олексієм Подольським і редактором «Української Правди» Оленою Притулою задумували державний переворот. «Перетворення Георгія і його друзів на ворогів українського народу - це вже на голову не налазить. Так виглядає, що до прізвищ Олексія Подольського та Олени Притули може додатися ще прізвище когось із опозиції, кого треба посадити у тюрму», - припустив Томенко.

Нагадаємо, раніше Пукач назвав другого Президента України Леоніда Кучму, екс-главу МВС Юрія Кравченка, нинішнього голову Верховної Ради Володимира Литвина, колишнього першого заступника глави МВС Миколу Джигу замовниками вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Він також заявив, що Гонгадзе, Притула і Подольський готували державний переворот, від якого нібито він врятував Україну.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

824