Печерський районний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та його адвокатів про відновлення відео- і фотофіксації судового процесу.

Таке рішення оголосив головуючий у судовому процесі суддя Сергій Вовк, зазначивши, що відповідне рішення судом уже було прийняте під час попередніх засідань.

Разом з тим, Луценко, аргументуючи необхідність задоволення свого клопотання, зазначив, що його відповіді на всі звинувачення на його адресу повинна почути вся країна, а не тільки довідатися зі сторінок друкованих ЗМІ, повідомляє «УНІАН».

«Учора було 225 днів, як я позбавлений права спілкуватися з родичами і друзями. Чому ви позбавляєте мене елементарного права дати свідчення перед усією країною... Елементарного права голосу?..», - запитав Луценко, додавши: «Це Тимошенко позбавлена ​​права захисту, але до нас ще, до першого поверху (справа Тимошенко розглядається у залі судових засідань, розташованому на другому поверсі - ред.), диктатура ще ж не доповзла».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

484