До Печерського районного суду Києва, який сьогодні продовжить розгляд справ екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, додатково стягнуті бійці спецпідрозділу «Беркут», у тому числі з інших регіонів України.

Кілька десятків автобусів з бійцями «Беркута», Внутрішніх військ МВС припарковані обабіч вулиці Хрещатик неподалік від входу до Печерського суду. Також кілька десятків автобусів перебувають з обох боків вулиці Богдана Хмельницького, яка безпосередньо примикає до центральної вулиці столиці.

Судячи за номерними знаками на цих транспортних засобах, вони прибули із інших регіонів, зокрема, Одеської, Дніпропетровської, Донецької та інших областей, повідомляє «УНІАН».

Слід зазначити, що обидва підсудних - Тимошенко і Луценко - вже доставлені до Печерського суду.

Зокрема, як повідомив журналістам народний депутат В'ячеслав Кириленко, Тимошенко привезли в автозаку до суду приблизно о 06:40.

Також у даний час у наметах біля входу до суду і на протилежному боці Хрещатика перебуває понад 200 прихильників Тимошенко.

Як повідомляв ForUm, 5 серпня Печерський суд змінив запобіжний захід Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

491