Сім міліцейських автобусів з бійцями спецпідрозділу «Беркут» приїхали на Хрещатик і, розділившись, зупинилися по обидва боки від будівлі Печерського районного суду: 3 поблизу універмагу і 4 - ближче до Бессарабського ринку.

Бійці залишаються в автобусах. Ті, які вийшли на вулицю, - без спеціального спорядження, повідомляє «УНІАН».

Офіцер, який командує прибулими, розмовляв з народним депутатом В'ячеславом Кириленком і запевнив, що у них немає завдання знімати намети - приймальні народних депутатів.

Прибуття, за його словами, пов'язане із загальним підтриманням порядку протягом дня.

За інформацією «УНН», біля Печерського суду стоять два автозаки. Ймовірно, у них перебувають Юлія Тимошенко і Юрій Луценко.

Однак роздивитися, щоб підтвердити або спростувати цю інформацію, присутнім журналістам поки не вдається через невеликі віконця автомобілів.

Пізніше кореспонденти цього видання повідомили, що один із автозаків під'їхав до будівлі Печерського суду.

Прихильники Тимошенко почали скандувати «Юля!»

Зараз автозак в оточенні міліції майже впритул стоїть до будівлі Печерського суду. Журналісти намагаються побачити, хто із нього вийде, проте міліціонери занадто щільно оточили авто.

Нагадаємо, на сьогодні, 8 серпня, призначені слухання справ, порушених проти лідерів опозиції: екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко та екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Обоє зараз перебувають у Лук'янівському слідчому ізоляторі - Тимошенко з п'ятниці, 5 серпня, а Луценко - понад семи місяців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

565