Адвокат екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Юрій Сухов сьогодні не відвідував свою підзахисну у Лук'янівському СІЗО, оскільки вчора суд надав йому дозвіл тільки на одне побачення. Про це Сухов повідомив сьогодні журналістам.

«Я сьогодні до неї не потрапив. Сьогодні вихідний день. Мені суд дав дозвіл тільки на одне побачення, і я його вчора використав», - сказав Сухов, повідомляє «УНІАН».

За словами адвоката, оскільки Печерський районний суд Києва сьогодні не працює, то, відповідно, немає і дозволу на побачення.

При цьому він додав, що надання судом дозволу на кожне окреме побачення є не зовсім законним. «Кримінально-процесуальний кодекс, на який постійно посилається суд, дає право адвокату бачитися з підзахисною без обмеження часу і тому, у принципі, є практика, що і судді, і слідчі дають один дозвіл на побачення без обмежень», - сказав Сухов.

Як повідомляв ForUm, 5 серпня Печерський суд змінив запобіжний захід екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

487