Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов не виключає, що влада може піти на фізичне знищення лідера «Батьківщини», колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Про це він сказав в ефірі «5 каналу».

При цьому він закликав громадян «не бути байдужими та приєднатися до безстрокової акції протесту опозиції, яка проходить біля Печерського райсуду Києва».

Турчинов підкреслив, що акція протесту, яка почалася з першого судового засідання у справі Тимошенко, стає цілодобовою. «Я закликаю приєднуватися до нас. Ми захищаємо не опозицію - ми захищаємо країну, ми захищаємо наше спільне майбутнє», - сказав Турчинов, повідомляє «УНІАН».

«Проблема не просто у лідері опозиції, не просто у Юлії Тимошенко - проблема у нас з вами. Коли влада відчула, що вона може кидати будь-яку людину за грати, навіть ту людину, яку підтримують мільйони українців, тоді межі їхніх злочинів не буде», - сказав він і додав: «Коли злочинці перебувають при владі, вони не зупиняться ні перед чим». «Вони не зупиняться перед будь-яким злочином, у тому числі вони можуть не зупинитися і перед фізичним знищенням своїх головних опонентів, зокрема, Юлії Тимошенко», - сказав Турчинов.

Як повідомляв ForUm, 5 серпня Печерський суд змінив запобіжний захід екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту. У той же день було оприлюднене написане напередодні звернення Тимошенко до українського народу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

530