Політичні репресії тривають. Про це після повідомлення про арешт лідера БЮТ Юлії Тимошенко заявив народний депутат Олесь Доній.

«Якщо хтось не зрозумів після несправедливого арешту Юрія Луценка, що це тільки початок знищення свободи, демократії та розгортання політичних репресій, то тепер вони повинні подивитися правді в очі», - підкреслив Доній, повідомили ForUm'у у прес-службі «Народної самооборони».

«Правда така, що ця влада не заспокоїться доти, поки вся політична опозиція не буде або за гратами, або в еміграції. Поки всі ЗМІ не будуть зібрані у одного-двох провладних олігархів. Поки весь дрібний і середній бізнес не перейде у підпорядкування бізнесменам із владних кланів», - додав він.

«Репресії та утиски торкнуться всіх!.. Арешт Тимошенко - це яскравий зразок, що влада не зупиниться ні перед авторитетом того чи іншого політика, не буде рахуватися з суспільною думкою, не буде звертати увагу на погляди з-за кордону», - підкреслив він.

«Ніякого стосунку до права арешт Тимошенко не має. Цей арешт - лише типовий і показовий приклад політичних репресій і спрямованого залякування суспільства», - резюмував Доній.

Як повідомляв ForUm, 5 серпня Печерський суд змінив запобіжний захід екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

504