Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Юрій Сухов заявляє, що йому відмовили у зустрічі з підзахисною у СІЗО у зв'язку із закінченням робочого дня. Про це Сухов повідомив сьогодні журналістам.

«Мене не пустили до Тимошенко, обґрунтувавши це тим, що сьогодні робочий день уже закінчився», - сказав він, повідомляє «УНІАН». Сухов висловив припущення, що зможе зустрітися з Тимошенко тільки у суді 8 серпня.


«Якось узгодити позиції на наступне засідання я вже не встигаю», - сказав він. У той же час адвокат висловив надію, що йому вдасться передати Тимошенко її особисті речі.

Сухов також сказав, що йому необхідно узгодити з Тимошенко текст касаційної скарги на рішення суду про її арешт.

«Зрозуміло, що зараз ми будемо писати її самі. Але я хотів би, щоб касаційну скаргу подала саме Юлія Володимирівна. Це буде гарантією того, що вона обов'язково буде присутня в Апеляційному суді на засіданні. Якщо подам апеляцію я, то ймовірність цього знижується на кілька порядків», - сказав Сухов.

Адвокат також висловив думку, що йому навряд чи вдасться у понеділок разом з Тимошенко скласти касаційну скаргу, оскільки у цей день її привезуть до суду за кілька хвилин до початку засідання, а після закінчення відразу повезуть у СІЗО.

При цьому він зазначив, що термін подання касаційної скарги закінчується у понеділок, 8 серпня.

Нагадаємо, сьогодні суддя Родіон Кірєєв змінив запобіжний захід для Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Після оголошення цього рішення Тимошенко вивели із залу Печерського районного суду Києва співробітники судової міліції «Грифон» та спецпідрозділу «Беркут».

Прихильники екс-прем'єра створили живий ланцюг, щоб перекрити виїзди із суду, і перекрили рух транспорту на Хрещатику.

Після оголошення рішення суду Тимошенко відвезли до Лук'янівського СІЗО.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

565