Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Юрій Сухов заявляє, що захист оскаржуватиме рішення Печерського районного суду Києва про арешт Тимошенко в Апеляційному суді столиці. Про це Сухов повідомив журналістам перед Лук'янівським СІЗО.

«Я сподіваюся, що Апеляційний суд ухвалить законне рішення, ми подамо, безумовно, апеляцію, оскільки у судовому засіданні, коли розглядалося питання про зміну запобіжного заходу, я сказав, що взагалі безпідставно розглядати так питання, під таким кутом зору, оскільки підписка про невиїзд за фактом, відповідно до закону, щодо Юлії Тимошенко не діє», - сказав Сухов, повідомляє «УНІАН».

У той же час, адвокат уточнив, що у постанові Печерського районного суду не зазначено термін арешту Тимошенко.

«Скільки утримуватимуть Юлію Володимирівну і як все це буде відбуватися, я не знаю», - додав він.

Сухов також зазначив, що у зв'язку з вихідними дня апеляція на відповідну постанову Печерського райсуду буде подана до Апеляційного суду, у понеділок, 8 серпня.

Нагадаємо, сьогодні суддя Родіон Кірєєв змінив запобіжний захід для Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Після оголошення цього рішення Тимошенко вивели із залу Печерського районного суду Києва співробітники судової міліції «Грифон» та спецпідрозділу «Беркут».

Прихильники екс-прем'єра створили живий ланцюг, щоб перекрити виїзди із суду, і перекрили рух транспорту на Хрещатику.

Після оголошення рішення суду Тимошенко відвезли до Лук'янівського СІЗО.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

600