Президент України Віктор Янукович звільнив начальників Управлінь СБУ у Донецькій, Миколаївській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Черкаській областях та у м. Севастополь. Відповідні укази розміщені на офіційному сайті Президента.

Зокрема, Президент звільнив Миколу Боброва з посади начальника Управління СБУ у Донецькій області, Олександра Іванова - з посади начальника Управління СБУ у Миколаївській області, Валерія Коваля - з посади начальника Управління СБУ у Хмельницькій області, Михайла Курника - з посади начальника Управління СБУ в Івано-Франківській області, Вадима Плетньова - з посади начальника Управління СБУ у Черкаській області, Олександра Якименка- з посади начальника Управління СБУ у Севастополі, повідомляє «УНІАН».

Іншими указами Янукович призначив Боброва начальником Управління СБУ у Миколаївській області, Володимира Воропая - начальником Управління СБУ у м. Севастополь, Геннадія Грищенка - начальником Управління СБУ в Івано-Франківській області, Володимира Криленка - начальником Управління СБУ у Черкаській області, Володимира П'яту - начальником Управління СБУ у Хмельницькій області, Олександра Якименка - начальником Управління СБУ у Донецькій області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1130