Суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв пішов до дорадчої кімнати для вирішення клопотання сторони державного обвинувачення про зміну Юлії Тимошенко запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту, повідомили ForUm'y у прес-службі Тимошенко.

«Знову прокурори заявили клопотання про зміну запобіжного заходу на арешт. Так хочеться заарештувати, що втрачають розум», - написала Тимошенко на своїй сторінці у Twitter.

Екс-прем'єр попросила свого захисника Сухова заявити зустрічне клопотання про скасування запобіжного заходу. «Я хочу порушити питання про скасування підписки про невиїзд через її безпідставність. У бажанні політичної розправи вони перейшли за рамки здорового глузду, тому хочу попросити адвоката заявити зустрічне клопотання і скасувати підписку про невиїзд», - сказала вона.

У свою чергу, Кірєєв зазначив, що розгляд цього клопотання можливий тільки після розгляду клопотання представників державного обвинувачення про зміну запобіжного заходу.

Як повідомлялося, клопотання про зміну для Тимошенко запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту сьогодні озвучила прокурор Лілія Фролова, яка вважає, що екс-прем'єр «своєю поведінкою заважає встановленню істини». «Краще відразу розстріляйте, дайте їй револьвер», - парирувала Тимошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1138