Допит прем'єр-міністра Миколи Азарова у суді щодо справи Юлії Тимошенко завершився. Будівлю Печерського районного суду Києва Азаров залишив через чорний хід.

Наразі у суді обговорюється питання про зміну Юлії Тимошенко запобіжного заходу з підписки про невиїзд на арешт. У суді присутня представник американського посольства, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

Нагадаємо, під час допиту у суді Азаров заявив, що Тимошенко підписала невигідні газові контракти з Росією, щоб за всяку ціну перемогти на президентських виборах. «На мою думку, Тимошенко - людина абсолютно непідготовлена до роботи прем'єр-міністром і у переговорах з таким партнером, як Путін, досить слабо виглядала», - підкреслив глава уряду.

У свою чергу, Тимошенко назвала Азарова «старим перевіреним корупціонером». За її словами, причиною газової кризи 2009 року став борг компанії РосУкрЕнерго у 1,7 млрд. доларів. При цьому вона нагадала, що цю компанію на ринок пустив Кабінет міністрів, у якому Азаров був віце-прем'єром. «Шкода, що у 2005 році не відповів за все, шкода, що Ющенко вас пожалів», - сказала Тимошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

602