Народний депутат України, заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Вадим Колесніченко упевнений у тому, що Юлія Тимошенко продовжує морочити голову всьому українському народу, видаючи себе за патріота України.

Так він прокоментував заяви екс-прем'єра про те, що їй потрібен перекладач, щоб під час допиту прем'єр-міністра України Миколи Азарова як свідка розуміти те, що він говорить, повідомили ForUm'у у прес-службі ПР.

«Пані Тимошенко продовжує демонструвати свій дрімучий цинізм щодо української держави і її законів», - заявив політик.

У той же час Колесніченко впевнений, що насправді екс-прем'єр погано знає українську мову.

«І вимагаючи перекладача, Тимошенко хоче підкреслити, що вона не тільки, як видно, крала не зовсім грамотно державні гроші, але і те, що вона навіть грамотно говорити не може ні українською, ні російською мовами», - підкреслив депутат.

Парламентарій також висловив упевненість у тому, що ніякі перекладачі не допоможуть колишньому прем'єр-міністру.

«Суд буде справедливий, і вирок буде по суті. І таким чином буде дано оцінку діяльності так званої газової принцеси, яка морочила голову всьому українському народу, заявляючи, що вона - патріот України», - зазначив Колесніченко.

«Насправді Тимошенко - патріот власної кишені, власної безпеки і небажання нести відповідальність за всі свої злодіяння перед українським народом і державою», - підсумував він.

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко попросила перекладача на час допиту прем'єр-міністра Миколи Азарова у Печерському суді.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

412