Реконструкція будівель державних резиденцій і будівництво двох вертолітних майданчиків у Криму коштуватиме Державному управлінню справами 152,30 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Міністерство економічного розвитку 6 липня узгодило Головному управлінню санаторно-курортних закладів в АР Крим Держуправсправами відповідну закупівлю будівельних послуг в установи «28 управління начальника робіт» Міністерства оборони, повідомляє сайт «Наші гроші».

Реконструкція будівель державної резиденції №3 та будівництво вертолітного майданчика у смт Масандра коштуватиме 41,20 млн. грн.

Реконструкція та капітальний ремонт будівель, споруд та інженерних мереж державних дач № 9, 10 і будівництво вертолітного майданчика у смт Форос коштуватиме 64,50 млн. грн.

Також у смт Форос буде проведена реконструкція будівель державних резиденцій №6 і 8 за 46,60 млн. грн.

Усі роботи повинні бути виконані з червня по грудень 2011 року.

В обґрунтуванні закупівлі, проведеної за неконкурентною процедурою «в одного учасника», вибір кримського підприємства Міноборони як виконавця пояснюється його територіальною близькістю до об'єктів будівництва та їхньою «режимністю». Необхідність виконання цих робіт не пояснюється жодним чином.

Нагадаємо, зараз йде будівництво вертолітних майданчиків поряд з Верховною Радою у Києві та поряд з музеєм Тараса Шевченка під Каневом.

Раніше для польотів Віктора Януковича ДУС за 7,50 млн. грн. на рік орендувало цінний вертоліт «Augusta 139».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

992