Для відповідей на найпоширеніші запитання абітурієнтів Міністерство освіти і науки, молоді і спорту України підготувало спеціальний посібник для приймальних комісій. Про це під час селекторної наради з питань початку вступної кампанії 2011 року повідомив міністр освіти і науки, молоді і спорту України Дмитро Табачник.

«Зважаючи на досвід попередніх років, Міністерством, насамперед для абітурієнтів, а також для приймальних комісій вищих навчальних закладів, розроблено «100 питань - 100 відповідей» на найбільш поширені запитання абітурієнтів. Інформацію надруковано в газеті «Освіта України», а також розміщено на сайті Міністерства», - розповів міністр, повідомляє «ЛІГАБiзнесІнформ».

Крім того, за його словами, на початок вступної кампанії Міністерством підготовлено п'ять інструктивних листів відносно роз'яснень Умов прийому до вищих навчальних закладів. На допомогу приймальним комісіям послані для використання інформаційні матеріали про документи абітурієнтів, які мають особливі умови вступу до вищих навчальних закладів (пільговики, позаконкурсанти).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

995