У зв'язку з проведенням гідравлічних випробувань у кількох районах столиці до 4 липня відключили гарячу воду. Про це повідомляє прес-служба ПАТ Київенерго.

В Оболонському районі гарячої води не буде у будинках по вулицях Вишгородська, Резервна, Полупанова, Полярна, Вербова, Дегтяренка, Богатирська, Озерна, Північна, Прирічна, Закревського, Пуховська, проспекту Ватутіна, Московському та Героїв Сталінграда, повідомляє «ЛIГАБiзнесIнформ».

У Деснянському районі гарячу воду відключили у будинках по вулицях Бальзака, Радунська, Милославська, Закревського, Крайня, Меліоративна, Миропільська, Братиславська, Волкова, Маршала Жукова, Кіото, Червоногвардійська, Мурманська, Магнітогорська, Попудренка (частково), провулків Червоногвардійського та Магнітогорського, проспектах Ватутіна і Лісового.

У Дніпровському районі гарячої води не буде у будинках по вулицях Братиславська, Стальського, Курнатовського, Червоногвардійська, Усенка (частково), Попудренка (частково), Микільсько-Слобідська, Челябінська (частково), Мильчакова, Луначарського, Андрія Малишка, Райдужна і Вершигори, а також проспектах Ватутіна, Броварського, Визволителів і бульвару Перова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

901