4-го жовтня стартує збір національної команди України, присвячений підготовці до двох чергови х товариських матчів, запланованих на 8 і 12 жовтня. І якщо з першим суперником українців ясність є вже давно - ним буде збірна Канади, то з ким команда Юрія Калитвинцева битиметься у другий ігровий день, невідомо й досі.

«Тут поки вс е невизначено. Поки лише відомо, що 12-го жовтня в Україну не приїде ні збірна Аргентини, ні збірна Уругваю. Можливо, матчі з цими національними командами відбудуться у майбутньому. Що стосується інших збірних, справи йдуть так. Ми, постійно консультуючись з тренерським штабом збірної, паралельно ведемо переговори і листування з федераціями Болгарії, Боснії і Герцеговини, Єгипту, Марокко, Алжиру і Тунісу. Остаточне рішення разом з тренерами будемо приймати у понеділок. Можу лише сказати, що якщо 12 жовтня матч відбудеться, то він однозначно пройде у нас в країні і однозначно - не у Києві. Справа в тім, що цього ж дня, 12 жовтня, у столиці на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського відбудеться матч-відповідь Євро-2011 (U-21) Україна - Голландія », - сказав віце-президент ФФУ Володимир Лашкул.

Крім того, Лашкул пояснив, чому поєдинок Україна - Канада, який спочатку планувалося провести у Львові, у результаті відбудеться у Києві. «Спочатку ми дійсно планували провести цей поєдинок у Львові. Але на прохання гостей нам довелося змінити плани. Справа у тому, що канадці не захотіли організовувати всередині нашої країни ще один переліт - вони прилетять до Києва 3 жовтня прямим рейсом, і в столиці будуть готуватися до матчу з командою України, який відбудеться на стадіоні «Динамо», - сказав віце-президент ФФУ .

За матеріалами «dynamo.kiev.ua», «ЛІГА»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

590