Президент Росії, прилетівши у Сочі, попросив журналістів не розцінювати його перебування на курорті як відпустку. «Це просто перенесення роботи у південну резиденцію. Все одно щодня йдеш у кабінет, проводиш заходи і зустрічі, а коли, нарешті, виходиш до моря, виявляється, що вже дев'ята вечора», – поскаржився глава Росії.

Президент все ж таки признався, що від відпочинку він не відмовиться. «З іншого боку, перебування у Сочі – це теж можливість змінити обстановку, подихати морським повітрям. Я почав освоювати велосипед, але тут спекотно, тут кататися не буду. Сподіваюся йогою позайматися, я це останнім часом запустив». У які пози – асани – вважає за краще ставати російський президент для релаксації після роботи, журналістам не пояснили.
 

Медведєв розповів і про те, що, можливо, відправиться порибалити. «Можливо, і рибу половимо, якщо поїдемо з прем'єр-міністром, це астраханська тема», – припустив президент.

Зазначимо, що, за попередніми зізнаннями, Медведєв захоплюється артистік-йогою – сплавом класичних східних вправ з хореографією і фітнесом. У цій системі мало духовної складової, зате багато музики і силових тренувань. Із артистік-йоги походить і така ж синтетична «корпоративна йога» для офісних співробітників, яка дозволяє розслабитися і розім'ятися прямо біля комп'ютера. Серед відомих осіб артистік-йогу, крім президента Росії, практикують актор Майкл Дуглас і тенісист Борис Беккер.

За матеріалами «Лента.ру», «ИТАР-ТАСС»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

665