«Барселона» встановила новий рекорд чемпіонатів Іспанії за набраними очками за сезон. У 36-му турі національної першості «Барселона» перемогла на своєму полі «Тенеріфе» з рахунком 4:1, набрала 93 бали і перевершила досягнення «Реала» (92 очки), встановлене в сезоні-1996/97. До речі, 13 років тому в чемпіонаті Іспанії брали участь 22 команди, а не 20, як зараз. Таким чином, рекорд «Барси» можна назвати повноцінним, без всяких обмовок.

Більш того, каталонці, які зуміли набрати в нинішньому сезоні 93 очки у 36 іграх, здатні підняти рекордну планку ще вище - в двох матчах, що залишилися (із «Севільєю» і «Вальядолідом»), їм необхідно перемагати, щоб виграти чемпіонську гонку у мадридського «Реала».

До речі, у грі з «Тенеріфе» у складі «Барселони» двічі відрізнився Ліонель Мессі, а по м'ячу забили Боян Кркіч і Педро Родрігес. Мессі зміцнив лідерство у суперечці бомбардирів чемпіонату країни, на його рахунку вже 31 гол, повідомляє «Newsru.com».

Зараз «Барселона» випереджає «Реал» на чотири бали, але команда з Мадрида провела на одну гру менше. Свій матч 36-го туру «Реал» зіграє сьогодні на виїзді з «Мальоркою».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

726