У Президента України Віктора Януковича немає політичної волі для проведення економічних і соціальних реформ, переконаний глава опозиційного уряду Сергій Соболєв (фракція БЮТ).

«Екзотичний симбіоз олігархів і комуністів створює систему захисту від будь-яких реформ. Справжні економічні реформи європейського зразка підірвали б ключові принципи ведення бізнесу й осушили б джерела надприбутків української олігархії, ставлеником якої є Янукович, і яка окуповувала всі ключові висоти в так званому уряді Азарова (прем'єр-міністр Микола Азаров – ред.)», - приводить коментар Соболєва прес-служба БЮТ у понеділок.

Коментуючи перше засідання Комітету з економічних реформ, яке пройшло під головуванням В.Януковича, С.Соболєв зазначив: «Розмови про реформи - це для МВФ, від якого Янукович і Азаров планують отримати 5 мільярдів», повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Наш уряд (уряд Юлії Тимошенко – ред.) був урядом меншини, не мав повноцінної влади, блокувався президентом Віктором Ющенком, і до того ж діяв в умовах колосального негативного впливу на Україну ззовні, де вирувала світова криза. У нас була воля до реформ, але не було влади. У Януковича ж - все навпаки», - переконаний глава опозиційного уряду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

450