У Запоріжжі з початку року число безробітних скоротилося. Про це розповів директор Запорізького міського центру зайнятості Володимир Кравчук на нараді в мерії в середу.

За його словами, в березні на одне робоче місце претендує 13 осіб проти 17-ти чоловік на одне місце на початку 2010 року.

За його словами, в січні-лютому 2010 року на обліку в центрах зайнятості Запоріжжя стояло майже 11 тис. незайнятого населення, з яких 10,2 тис. мали статус безробітних. На виплату допомоги по безробіттю з початку року витрачено 11 млн. 339,5 тис. гривень. Упродовж січня-лютого створено 1,3 тис. нових робочих місць, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Разом з тим, за січень-лютий фактично звільнені 421 людина. Упродовж січня-лютого 2010 року в центри зайнятості Запоріжжя звернулося понад 260 працівників, які звільнені у зв'язку із змінами в організації виробництва.

За інформацією міського центру зайнятості, в січні-квітні прогнозується звільнення 1,9 тис. працівників у зв'язку зі скороченням штатів, реорганізацією виробництва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

448