Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала студентів з їхнім святом. Про це ForUm’у повідомили в прес-службі Кабміну.

«Бажаю Вам щастя, успіхів і натхнення. Хочу, щоб збулися Ваші мрії і найзаповітніші бажання. Використовуйте в повному обсязі всі можливості, які надає Вам статус студента, і в навчанні, і в цивільному зростанні, і в змужнінні духу. І, звичайно ж — у любові. Тому що тільки з любов'ю до життя, до людей долаються всі перешкоди, досягаються глибини мудрості й висоти знань, здійснюються найблагородніші вчинки і найкращі справи», - зазначила Тимошенко.

Прем'єр підкреслила, що пишається вагомими інтелектуальними досягненнями українських студентів, а також тим, що вони займають перші місця на міжнародних олімпіадах у різних областях науки, підносять авторитет вищої школи нашої країни і прославляють Україну.

Також Тимошенко подякувала викладачам і наставникам студентів. Вона запевнила, що уряд і надалі робитиме все можливе для цивільного й професійного зростання молоді, нагадавши про створення Всеукраїнської студентської ради на правах постійно діючого консультативно-дорадчого органу при Кабінеті міністрів України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

419