П’ятого листопада закінчився судовий процес, який триває упродовж п'яти років і який ініційований колишнім промоутером братів Кличків Клаусом-Пітером Колемо. У результаті вимоги промоутера щодо продовження контракту або фінансової компенсації у сумі 5 млн. євро були відхилені - вища судова інстанція Німеччини відмовилася розглядати цей позов.

«Я радий, що у цій судовій тяжбі, яка була ініційована нашим колишнім промоутером, поставлена остаточна крапка. Ми завжди були противниками судових розглядів і прихильниками домовленостей. Але іноді амбіції затьмарюють здоровий глузд», - сказав Віталій Кличко.

У 2004 році Віталій і Володимир Клички, закінчивши контракт з компанією «Universum Box Promotion» і Клаусом-Пітером Колемо, заснували свою промоутерську компанію «К2». На переконання їхнього колишнього промоутера, їхній контракт не був закінчений і мав бути продовжений. Це і стало предметом судових розглядів. «Ми завжди були переконані, що наш контракт закінчений. І я дуже радий остаточному підтвердженню нашої правоти», - зазначив Володимир Кличко, повідомляє «ЛІГА».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

947