Чемпіон світу у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко вийде на ринг 12 грудня. Його суперником стане американець Кевін Джонсон, а бій пройде у швейцарському Берні на «PostFinance-Arena» 12 грудня.

Кличко захищатиме свій титул уже втретє у 2009 році. У березні технічним нокаутом переміг Хуана Карлоса Гомеса, а у вересні переміг Кріса Арреолу. «Я у прекрасній формі і дуже добре підготувався до бою у Лос-Анджелесі. З нетерпінням чекаю можливості знову вийти на ринг. Кевін Джонсон - небезпечний суперник. Він уже провів 23 бої на професійному рингу, і поки жодного разу не програв. У технічному плані він набагато сильніший, ніж мій минулий суперник Арреола. Я не повинен недооцінювати Джонсона, але не сумніваюся, що захищу свій пояс WBC», - сказав він, повідомляє «ЛІГА».

«У бою проти Кріса Арреоли у Лос-Анджелесі Віталій показав екстра-клас. В особі Кевіна Джонсона Віталієві знову протистоятиме сильний суперник. Джонсон - непереможений, упевнений у своїх силах і розуміє, який шанс йому випав. PostFinance-Arena стане чудовим місцем для проведення бою», - сказав менеджер Бернд Бенте.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

808