Тренер Віталія Кличка 62-річний Фріц Здунек через погіршення здоров'я вимушений узяти паузу для відновлення працездатності.

«Після ретельного обстеження і супутніх процедур мої лікарі дали мені строгі рекомендації скоротити тренерську діяльність і найближчим часом узяти повноцінну відпустку», - сказав Здунек, повідомляє «ЛІГА».

«Насамперед, я повинен звернути увагу на пораду лікарів і стан мого здоров'я, і поки відкласти виконання своїх тренерських обов'язків. Після моєї, більш ніж півторарічної боротьби з раком, у поєднанні з проблемами з серцем і особливо напруженими тренувальними зборами з моїми підопічними Олександром Дмитренком, Каролем Балзаї і Віталієм Кличком влітку і восени цього року, значна частина яких пройшла зарубежем, моє здоров'я дало таку відповідь на тривалі фізичні навантаження. Я відчуваю, і лікарі підтвердили це, що моє здоров'я погіршало, я виснажений і не готовий до навантажень. Настав час подумати про себе і про свою сім'ю», - додав тренер.

Зазначимо, що в одному з інтерв'ю перед поєдинком Кличка проти Кріса Арреоли Здунек признався, що тренерська робота віднімає у нього стільки часу, що востаннє він проводив відпустку з сім'єю три роки тому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

692