Президент РФ Дмитро Медведєв не зацікавлений у зустрічі з Президентом України Віктором Ющенком у Кишиневі. Таку думку висловив директор російського Інституту проблем глобалізації Михайло Делягін.

«Наскільки можна судити, Ющенко залишиться Президентом ненадовго, і будь-яка домовленість – проміжна домовленість. Якщо враховувати українські реалії, то наступний Президент про неї може просто забути», - сказав Делягін.

Крім того, він вважає, що ця зустріч буде використана Ющенком у його виборчій кампанії. «Ця зустріч буде виступом у рамках виборчої кампанії Ющенка. Не впевнений, що Медведєв це хоче, особливо після різкостей, допущених на адресу один одного», - зазначив Делягін, повідомляє «УНІАН».

Нагадаємо, 30 вересня Президент України Ющенко заявив, що планує 9 жовтня зустрітися з Президентом РФ Медведєвим на саміті СНД, який відбудеться у Кишиневі.

Того ж дня прес-секретар глави російської держави Наталія Тімакова сказала, що Кремль поки не отримував від української сторони запитів з приводу проведення зустрічі президентів Росії і України у рамках саміту глав держав СНД у Кишиневі 9 жовтня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

539