Необхідність вирішувати насущні соціально-економічні питання дозволяє прем'єр-міністрові України Юлії Тимошенко виділяти на сон усього по п'ять-шість годин на добу. Про це глава уряду заявила у прямому ефірі телеканалу «Україна».

Зокрема, Тимошенко зазначила: «Я сплю по шість годин, а іноді і по п'ять, для того щоб країна трималася».

При цьому прем'єр перерахувала чергові питання, які вимагають вирішення найближчим часом. «У мене завтра закінчується термін виплати заробітної плати шахтарям, через три дні наступає термін погашення тих півмільярда доларів, тих, які ви (минулий уряд – ред.) зайняли, і я зобов'язана знайти рішення, як їх віддати, через сім днів наступає наступний термін виплати пенсій», - зазначила Тимошенко.

Також глава уряду підкреслила, що на сьогоднішній день вся відповідальність перед країною лежить на її плечах. «Уся відповідальність, яка сьогодні перед країною, вона сьогодні, на жаль, не на тих великих і сильних чоловіках, двох Вікторах, вони от так працюють, а вона на моїх плечах при мінімумі інструментів, які залишила Конституція», - заявила Тимошенко, повідомляє «ЛІГА».

У той же час прем'єр пообіцяла не допустити колапсу в Україні. «Хочу сказати, що поки я на цьому місці, в країні ніякого колапсу не буде, легко не буде, і я не обіцяю легкого життя, але і колапсу, про який говорять, я ніколи, поки я жива і на цій посаді, я не допущу», - підсумувала Тимошенко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

592