Для системного виходу України з кризи необхідно консолідувати всі гілки влади в країні. Про це заявила прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

«Для того, щоб дійсно протистояти кризі, потрібно консолідувати владу, яка зобов'язана протистояти кризі, а не так, як зараз: кожна гілка влади, кожна державна установа робить своє, залежно від політичних цілей, а не виходячи з того, як об'єднатися і допомогти країні», - зазначила прем'єр.

За словами Тимошенко, до президентських виборів усі гілки влади повинні об'єднатися для того, щоб створити привабливий інвестиційний клімат в Україні і навести лад у фінансовій системі країни.

Прем'єр зазначила, що уряд проводить системну роботу, направлену на рекапіталізацію і оздоровлення приватних банків. «Поки не запрацює потужна, ефективна, з необхідною ліквідністю банківська система, - вихід із кризи буде тривалим і складним», - сказала вона, повідомляє «ЛІГА».

Глава уряду також закликала всі гілки влади об'єднати свої зусилля для стабілізації національної валюти і впровадження ефективної системи рефінансування банків.

Прем'єр-міністр зазначила, що уряд продовжуватиме реформу енергозабезпечення країни, зокрема, перекладатиме всю систему теплозабезпечення на альтернативні газу джерела енергії. За словами Тимошенко, однією із найбільших реформ до президентських виборів також повинні стати бюджетна реформа, яка буде направлена на підтримку місцевого самоврядування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

625