Партія регіонів не бачить проблеми в тому, щоб змінити спосіб голосування і прийняти законопроект про підвищення соціальних стандартів. Про це, як передає кореспондент ForUm’у, на погоджувальній раді заявив лідер ПР Віктор Янукович.

Він зазначив, що якщо цей закон буде проголосований, то парламент далі працюватиме по своєму порядку денному. На що спікер парламенту Володимир Литвин зазначив, що готовий почати будь-яку дискусію з цього питання і звернув увагу лідера ПР, що поводиться дуже коректно. У свою чергу Янукович заявив: «Ви повчаєте своїх дітей і свою фракцію, ви такий же депутат, як і я. Ви зрозуміли чи ні?».

Після того, як Литвин запевнив, що нікого не повчає, лідери фракцій продовжили обговорення пропозицій про розблокування роботи ВРУ.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 24 вересня, Партія регіонів продовжує блокувати трибуну парламенту. У сесійному залі як і раніше висять плакати з вимогою підвищити соціальні стандарти, а також із закликом до Геннадія Москаля здати депутатський мандат.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

720