Україні варто дотримуватися нейтралітету і не дискутувати на тему вступу до НАТО. Таку думку висловив Сергій Тігіпко.

«В даний час Україні варто дотримуватися нейтрального статусу і не влаштовувати дискусії на тему вступу в НАТО», - сказав політик, коментуючи заяву Президента України Віктора Ющенка про те, що «членство в НАТО і українська незалежність - це майже слова-синоніми».

Тігіпко вважає, що Ющенко продовжує думати, що формує майбутнє нашої країни, і забуває про те, що через кілька місяців в Україні буде новий Президент, повідомляють «Версии».

«Українським політикам варто відмовитися від сперечань на тему вступу до НАТО, оскільки, по-перше, цю ідею негативно сприймають більше 70% українців. А по-друге, сам Альянс теж постійно міняється як структура, і ще невідомо, яким він буде через десять-п'ятнадцять років», - зазначив політик.

Тігіпко підкреслив, що в Європі вже неодноразово висловлювалися ідеї з приводу створення загальноєвропейської системи безпеки за участю Росії. На думку політика, приєднання Києва до цієї системи дало б можливість покласти край безплідним дискусіям навколо теми вступу України до НАТО.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1231