Партія регіонів блокуватиме роботу парламенту України, поки не буде прийнятий закон про підвищення мінімального рівня пенсій і соціальних виплат, заявляє лідер партії Віктор Янукович.

«Порядок денний розглядатиметься у парламенті тільки після того, як буде прийнятий цей закон - соціальний захист пенсіонерів, ветеранів, дітей-сиріт і багатодітних сімей. Як тільки це питання вирішимо, йдемо далі і працюємо», - сказав він в ефірі Полтавської обласної телерадіокомпанії у середу.

Відразу по завершенню телеефіру за участю Януковича у цій же студії планується прямий ефір з прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.

Як повідомляв ForUm, раніше Янукович заявляв, що очолювана ним фракція у Верховній Раді невідступно домагатиметься, щоб народні депутати ухвалювали закон про підвищення соціальних стандартів своїми картками з використанням системи «Рада», а не шляхом підняття рук.

«Ми не зупиняли переговори. Ми закликаємо до їхньої совісті. Ми стоятимемо до кінця», - сказав Янукович, додавши, що блокування трибуни фракцією ПР є вимушеною мірою у такій ситуації.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

464