Народний депутат-«самооборонець», заступник міністра внутрішніх справ, головний міліціонер Криму Геннадій Москаль висловлює глибоку подяку Партії регіонів за безкоштовну рекламу і повідомляє про ухвалене рішення «відстрілюватися до останнього патрона». Про це він заявив в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентові ForUm’у.

«Послухайте, я вже починаю собою пишатися, з такою рекламою я скоро стрибну у рейтингу на рядок вище за Ющенка. Я став настільки страшним для такої потужної політичної сили, що вони розвішують плакати і збираються блокувати трибуну, поки я не здам депутатські повноваження», - зокрема, сказав Москаль і додав: «Скоро дітей мною почнуть лякати, як дядьою Стьопою-міліціонером».

Відповідаючи на уточнююче запитання, якими будуть його дії у відповідь, політик розповів анекдот: «Одного пенсіонера проводжають на пенсію, і всі його колишні співробітники починають його хвалити і говорити, яким він був хорошим і як його всім бракуватиме. Пенсіонер вислухав все і каже: «Послухайте, я стільки про себе гарних слів почув і зрозумів, що ви справді без мене нічого не зможете. Отож я залишаюся».

Таким чином Москаль підкреслив, що завдяки ПР він прийняв рішення «залишитися».

«Шуфрич дивом прочитав ту нісенітницю, яку йому підсунули. Отож я прийняв рішення як у тому анекдоті – я залишаюся, відстрілюватимуся до останнього патрона», - підсумував Москаль.

Нагадаємо, Партії регіонів не зрозуміла позиція нардепа із фракції НУ-НС Геннадія Москаля, який був призначений на посаду замглави МВС. Про це сьогодні на брифінгу у ВР заявив нардеп із ПР Нестор Шуфрич.

«Сьогодні нам не зрозуміла позиція Геннадія Москаля, який заявляє про те, що у нього є якісь судові складнощі з тим, щоб скласти депутатський мандат. Москаль не впевнений у тому, що якщо він складе депутатський мандат, то у суді не буде анульоване його призначення на посаду голови міліції Криму. Це все відмовки. На жаль, ми змушені констатувати, що Москаль банально боїться втратити недоторканність і боїться відповідальності за ті провокаційні дії, які він, очевидно, готує у Криму», - зокрема, сказав він.

На думку нардепа, Москаль «зарекомендував себе як відомий фальсифікатор і провокатор».

Шуфрич заявив, що якщо Москаль виявиться «зайчішкой-трусішкой» і не складе мандат, ПР знову звернеться до Литвина, щоб він подав на нардепа до суду з вимогою позбавити Москаля мандата.

Нагадаємо, Геннадій Москаль посідає відразу дві посади: парламентарія – члена фракції Блоку «НУ-НС», і керівника Головного управління МВС у Криму - заступника міністра внутрішніх справ.

Раніше глава регламентного комітету Олександр Єфремов повідомив, що на своєму засіданні регламентний комітет ВР розглянув питання про депутатів-сумісників.

Єфремов поінформував, що комітет ухвалив рішення щодо нардепа із НУ-НС Геннадія Москаля і просить спікера парламенту Володимира Литвина звернутися до суду з приводу дострокового припинення повноважень Москаля.

21 вересня спікер парламенту Володимир Литвин повідомив, що отримав від регламентного комітету ВР пропозицію направити документи до суду стосовно народного депутата із фракції НУ-НС Геннадія Москаля, який був призначений на посаду замміністра внутрішніх справ.

У свою чергу, Москаль звернувся до Литвина з листом щодо того, що зараз вже розглядається одна судова справа з приводу його призначення на посаду начальника главку Криму. Він звернув увагу голови ВР на те, що одночасно щодо однієї особи не може розглядатися два судових позови, і просить відкласти розгляд питання у частині звернення до суду.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

597