З'їзд Блоку Юлії Тимошенко щодо висунення кандидата в президенти може відбутися 24 або 25 жовтня, - повідомив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко (вибраний до парламенту за списками БЮТ).

Томенко зазначив, що на засіданні депутатів фракції БЮТ, яке відбулося в п'ятницю за участю прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, піднімалися питання, що стосуються проведення виборчої кампанії.

Проте, за словами віце-спікера, загальний підхід був такий: виборча кампанія стартує за 90 днів до призначених на 17 січня 2010 року президентських виборів, «відповідно, тоді сформулюємо завдання і місце депутатів під час виборчої кампанії», - повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні, до 19 жовтня, ключове наше завдання - спробувати розблокувати роботу парламенту і прийняти бюджет і низку антикризових законів», - підкреслив Томенко.

Кажучи про можливу дату проведення з'їзду БЮТ, Томенко сказав, що мова може йти про 24 або 25 жовтня. «Тобто, як передбачено законом, це буде зроблено в перший тиждень після початку виборчої кампанії», - зазначив він.

Як повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила про намір брати участь у президентських виборах.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

391