На Чемпіонаті світу з боксу у Мілані у вазі 57 кг олімпійський чемпіон Василь Ломаченко здобув беззастережну перемогу над валлійцем Крейгом Евансом з рахунком 15:1. Українець легко і невимушено переграв противника, який лише одного разу зміг успішно відзначитися очком престижу у третьому раунді: 3:0, 5:0 і 7:1.

У вазі 64 кг українець Олександр Ключко здобув переконливу перемогу над марокканцем Дріссом Муссаїдом з рахунком 18:3, взявши у кожному із раундів по шість очок (6:0, 6:2, 6:1).

У вазі 75 кг українець Сергій Дерев’янченко виграв у Адема Кіліччі (Туреччина) з рахунком 13:6. У першому раунді Дерев’янченко трохи поступився своєму супротивникові 1:2, але вже у наступному сповна повернув втрачене - 10:3. Третій раунд також завершився з невеликою перевагою українського боксера 2:1, повідомляє «ЛІГА».

У ваговій категорії до 91 кг українець Олександр Усик доповнив переможну картину виступів української збірної, спокійно перебоксувавши Стефана Сіммонса (Шотландія) з рахунком 11:1. Перевага О.Усика була стабільною у кожному із раундів 3:0, 4:0 і 4:1.

Нагадаємо, раніше у чвертьфінал чемпіонату світу також пробився суперважкоатлет Роман Капітоненко, який переміг румуна Развана Коджану з рахунком 13:9.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1464