Легковий автомобіль BMW X6, який спричинив аварію у с. Солонка біля Львова, належить родині колишнього працівника митниці. Про це 31 серпня повідомили в управлінні ДАІ у Львівській області.

Джип зареєстрований на дружину екс-працівника митниці. Слідчі не можуть з’ясувати, хто саме був за кермом автомобіля на момент аварії, оскільки у машині їхали і сам екс-митник та їх син, а їх покази щодо цього різняться, пише «Газета по-львівськи».

За фактом ДПТ відразу було порушено кримінальну справу. Її розслідує слідча група з восьми осіб ГУ МВСУ у Львівській області. У ДАІ зазначили, що чоловік 10-15 років тому працював на державній митниці, а зараз нібито жодного відношення до державної служби не має.

Нагадаємо, 27 серпня, о 2.43 у с. Солонка Пустомитівського району Львівської області зіткнулися легковий автомобіль BMW X6 та мікроавтобус «Форд-Транзит». Мікроавтобус, у якому перебувало 10 осіб – мешканців Івано-Франківської області, внаслідок аварії з’їхав у кювет та перекинувся. В результаті ДТП 3 особи загинуло (з них одна дитина) та 7 осіб травмовано (з них одна дитина).

Водій та пасажири легкового автомобіля не постраждали.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

695