Пропонуємо вам вибрані цитати українських політиків з 3 по 9 вересня.

«Я завжди, поки був у парламенті, пропонував таку форму відносин з Ющенком - з терористами переговори не ведуть», - народний депутат п'ятого скликання з фракції СПУ Василь Волга схвалює «толерантну» поведінку прем'єр-міністра України Віктора Януковича по відношенню до Президента Віктора Ющенка.

«При всій своїй повазі до Віктора Андрійовича, зокрема як багатодітного батька, зазначу, що він все-таки, не є батьком усіх туркмен», - міністр юстиції України Олександр Лавринович вважає, що укази Президента про усунення від виконання обов'язків голів Міністерства транспорту і зв'язку Миколи Рудьковського і Міністерства з надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича не мають юридичного сенсу.

«ВРУ і Кабмін знімають не так, як РНБО. Ось Тарасюка зняли і він пішов, а рішення РНБО, це так, не хочу говорити куди згортати і що з ним робити», - міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфиіч сподівається, що інформація, озвучена міністром транспорту і зв'язку Миколою Рудьковським про підготовку Секретаріатом Президента масштабного теракту, - це припущення.

«Я наполягаю на тому, щоб прем'єр зробив християнські кроки, державні кроки для того, щоб усунути ці проблеми, які є очевидними», - Президент України Віктор Ющенко наполягає, щоб прем'єр-міністр Віктор Янукович виконав рішення РНБО і усунув з посад міністрів транспорту і з надзвичайних ситуацій Миколи Рудьковського і Нестора Шуфрича.

«Тут за два дні ліквідували пожежу - і вже потрібно з роботи знімати людину. Не можна так розкидатися», - екс-президент України Леонід Кучма вважає, що Рада національної безпеки і оборони перевищила свої повноваження, ухваливши рішення про усунення міністра транспорту Миколи Рудьковського і міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича з посад.

«Вчорашнє засідання РНБО було більше схоже на цирк, в якому був свій головний клоун, свої дресирувальники і свої дресировані звірі», - міністр з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, коментує засідання РНБО, на якому було ухвалено рішення усунути його з поста міністра.

«Безумовно, це смішно коли Президент з лопатою бігає по лісу. Добре, що з лопатою по лісу, а не з скальпелем по операційній», - глава МНС Нестор Шуфрич не перестає дивуватися з того, як Президент Віктор Ющенко власними руками гасив пожежу на Херсонщині.

«Такий політичний орган більше схожий на клуб любителів Президента, ніж на державний орган», - міністр юстиції Олександр Лавринович коментує роботу РНБО.

«Я дуже радий, що став доторканним, і ось ця радість навіяла мені таку пісню: «Ти цілуй мене скрізь я доторканий уже», - народний депутат V скликання з Партії регіонів Ярослав Сухий радий з того, що став доторканним.

«Він відповідальний хіба що перед Всевишнім», - лідер фракції СПУ Іван Бокий вважає, що недоторканність Президента України з урахуванням практичної неможливості впровадження процедури імпічменту є абсолютною.

«Віктор Ющенко, Юлія Тимошенко і Юрій Луценко з'являються перед виборцями голяка, як звичайні політичні нудисти», - лідер фракції СПУ Іван Бокий критикує діяльність Президента і опозиції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

4467